Margrethe Aas Johnsen kommer til årets Yogafestival

Som en av fjorårets høydepunkter, kommer Margrethe tilbake for å undervise i Jivamukti Yoga! Margrethe bor i Stavanger og underviser til vanlig hos Jivamukti Yoga Stavanger. Allerede da Margrethe begynte å praktisere yoga i 2015, visste hun at hun ønsket å gjennomføre Jivamuktis teacher training. Det ble en ashtanga-utdannelse først i 2016, men i 2017 fullførte hun Jivamukti Teacher Training 300h i India. Deretter fulgte 800h i 2017-2018, og hun avla Advanced Board Exam høsten 2022. I tillegg har hun utdanning innen restorative yoga og yoga nidra. Margrethe underviser ved Jivamukti Yoga Stavanger og Satya Yoga i Sandnes.

Margrethe er nå en nybakt mamma, og gleder seg veldig til å komme tilbake til Haugesund Yogafestival. Hun vil holde to klasser for oss på lørdagen.

Jivamukti Open: Sthira Sukham Asanam.
Klassen vil bygge på prinsipper fra vinyasa krama. Vi skal dykke dypere i praksisen gjennom en dynamisk asana-sekvens som vil utfordre, varme og inspirere. Jivamukti Yoga bygger på fem grunnprinsipp: Ahimsa (ikke-vold), bhakti (hengivenhet), Nada (lyd, dyp lytting), Dhyana (meditasjon) og Sastra (skrift), og disse vil inkorporeres i klassen på ulike måter.  Klassen passer best for dem som er kjent med ulike stillinger og deres navn fra før, men ferskere utøvere er også velkomne.
Restorative Yoga.
Dette er en praksis som er stadig viktigere i en hektisk hverdag og et samfunn som verdsetter effektivitet over velvære. Det er gjennom stillhet og et innovervendt fokus at vi kan kultivere
helbredelse og gjenopprettelse, tilbake til en tilstand der vi ikke savner noe. Ingen forkunnskaper kreves og nybegynnere til restorative yoga er særlig velkomne. Ta gjerne med deg et par tepper, varme sokker og en god genser. Har du blokker og annet utstyr så kan du gjerne ta det også med deg.
Mer om festivalen:
Forrige
Begrensede Early Bird billetter ute nå!
Neste
Mari Tougu til Haugesund Yogfestival!