Mari Tougu til Haugesund Yogfestival!

Vi er godt i gang med å samle inn spennende navn til årets Yogafestival og det er en stor glede og kunne dele med dere at Mari Tougu skal undervise på lørdagen! 

Mari er en av Haugesunds mest erfarne terapeuter med over 25 års erfaring som både underviser og terapeut. Som enhetsterapeut og musikkterapeut har Mari, opprinnelig sivilingeniør i datateknikk, holdt seg faglig oppdatert og videreutdannet seg ved siden av sin praksis. Hun har også over tid bygget opp en svært omfattende samling av antikke terapeutiske klangskåler og andre musikkinstrumenter. Disse bruker hun daglig sammen med toning i sin praksis med grupper og individuelle klienter.  Meditasjon står sentralt i hennes yrkesutøvelse. 

Kropp, sinn og ånd samstemmes gjennom klangskålenes klangbilde, og toner nærer sjelen. Det komplekse klangbildet fra de svært sjeldne, antikke tibetanske klangskålene hjelper deg med å samstemme din indre og ytre verden. Følelsen av ro og harmoni brer seg og blir forsterket gjennom toner fra Maris vakre stemme. Bli omfavnet og båret i lydens favn, der klangen leder veien i en meditasjonsreise hvor nye dører åpner seg. Forvent en magisk opplevelse med tibetanske klangskåler og stemme, alt for å skape en følelse av INDRE RO.

Mari ble forhindret fra å delta i fjor, så vi er ekstra glade for at Mari har anledning til å delta i år.

Mer om festivalen:
Forrige
Margrethe Aas Johnsen kommer til årets Yogafestival
Neste
Brit Lise vil lede deg gjennom en Vinyasa praksis på yogafestivalen