Mari Tougu til Haugesund Yogfestival!

Vi er godt i gang med å samle inn spennende navn til årets Yogafestival og det er en stor glede og kunne dele med dere at Mari Tougu skal undervise på lørdagen! 

Mari er en av Haugesunds mest erfarne terapeuter med over 25 års erfaring som både underviser og terapeut. Som enhetsterapeut og musikkterapeut har Mari, opprinnelig sivilingeniør i datateknikk, holdt seg faglig oppdatert og videreutdannet seg ved siden av sin praksis. Hun har også over tid bygget opp en svært omfattende samling av antikke terapeutiske klangskåler og andre musikkinstrumenter. Disse bruker hun daglig sammen med toning i sin praksis med grupper og individuelle klienter.  Meditasjon står sentralt i hennes yrkesutøvelse. 

Mari ble forhindret fra å delta i fjor, så vi er ekstra glade for at Mari har anledning til å delta i år. Forvent en magisk opplevelse med tibetanske klangskåler og stemme, alt for å skape en følelse av INDRE RO.

Mer om festivalen:
Forrige
Margrethe Aas Johnsen kommer til årets Yogafestival
Neste
Brit Lise vil lede deg gjennom en Vinyasa praksis på yogafestivalen