Brit Lise vil lede deg gjennom en Vinyasa praksis på yogafestivalen

Brit Lise har et lite yogastudio (Hibnes Yoga) hjemme hos seg selv på Karmøy. Hun har tatt sin yogautdanning ved Oslo Yoga (grunnutdanning og Vinyasa), og har bakgrunn og over 10 års erfaring som gruppeinstruktør innen spinning, styrke og zumba.

Klassene hun underviser har en anatomisk tilnærming og fokus på en helhetlig «trening» av kroppen. Samtidig er hun opptatt av at vi lytter til kroppen og at vi som mennesker er mer enn bare den fysiske kroppen. Yoga kan gi oss en bedre helse både fysisk, emosjonelt og mentalt. Brit Lise har en uhøytidelig tilnærming til yoga og gjøre det lekent og tilgjengelig for alle som ønsker.

Brit Lise vil undervise en temabasert Vinyasa klasse- «Flyt som vann» på yogafestivalen.

Er du nysgjerrig på Brit Lises yogastudio? Ta gjerne en titt på hennes nettside her: https://hibnes.yoga/

Forrige
Mari Tougu til Haugesund Yogfestival!
Neste
Lene Christin vil ta deg gjennom en Yoga Flow klasse hvor vi gjennom en balansert praksis finner både ro og stabilitet.