Lene Christin vil ta deg gjennom en Yoga Flow klasse hvor vi gjennom en balansert praksis finner både ro og stabilitet.

Lene Christin har praktisert yoga i godt over 20 år, og har gjennom årene praktisert Asthanga, Hatha, Iyengar og Kundalini. I senere år også Yin, Vinyasa og Aerial Yoga. Lene Christin driver enkeltmannsforetaket LYogA, hvor hun tilbyr hun kurser innen yoga, selvutvikling og AromaTouch behandlinger. I tillegg til å holde fast undervisning hos Sentrum Yoga er hun også i gang med en ny Alliance sertifisert utdannelse hos My Vinyasa Practice.

Lene Christin vil på yogafestivalen lede deg gjennom en Yoga Flow klasse med fokus på å skape ro, stabilitet og støtte til kroppen og nervesystemet. Vi begynner i en meditasjon før vi går over i en asana praksis, etterfulgt av en pusteøvelse og deretter avslutter i savasana. Det er tatt elementer fra både Kundalini, Vinyasa og Hatha yoga. Denne timen passer best for de som har litt erfaring med yoga fra før.

 

Forrige
Brit Lise vil lede deg gjennom en Vinyasa praksis på yogafestivalen
Neste
ZEN meditasjon etterfulgt av et stille, meditativt måltid