Lene Christin vil ta deg gjennom en Yoga Flow klasse hvor vi gjennom en balansert praksis finner både ro og stabilitet.

Lene Christin har praktisert yoga i godt over 20 år, og har gjennom årene praktisert Asthanga, Hatha, Iyengar og Kundalini. I senere år også Yin, Vinyasa og Aerial Yoga. Lene Christin driver enkeltmannsforetaket LYogA, hvor hun tilbyr hun kurser innen yoga, selvutvikling og AromaTouch behandlinger. I tillegg til å holde fast undervisning hos Sentrum Yoga er hun også i gang med en ny Alliance sertifisert utdannelse hos My Vinyasa Practice.

Lene Christin vil på yogafestivalen lede deg gjennom en Yoga Flow klasse med fokus på å skape ro, stabilitet og støtte til kroppen og nervesystemet.

 

Mer om festivalen:
Forrige
Brit Lise vil lede deg gjennom en Vinyasa praksis på yogafestivalen
Neste
ZEN meditasjon etterfulgt av et stille, meditativt måltid