«One slow yogi» kommer til Haugesund Yogafestival

Under kallenavnet «One Slow Yogi» har Maria Djoenne bemerket seg i yogamiljøet. Maria er en driftig dame som har hatt yogaundervisning som fulltidsjobb i mer enn ti år. «For meg handler Yoga om hele livet, det handler om hvordan vi tar vare på oss selv, hvordan vi er mot andre og hvordan vi er tilstede i livet. Her er fokuset alltid ro, velbehag og det å benytte yoga som verktøy for å finne balanse i livet. Yoga handler om selve livet, og er ikke bare en praksis vi gjør på yogamatten. For å finne en god balanse i livet, og i oss selv, må vi kunne både Yin -å falle til ro, og vi må kunne Yang -å være i aktivitet.»

Utdannet innen Yin, Vinyasa, Ashtanga og Restorative Yoga, og med undervisningserfaring fra alle disse og i tillegg Hatha og Hot Yoga gjennom de siste ti årene, drar Jorunn med seg alle erfaringer og underviser nå YIN & YANG YOGA som er en miks av dynamisk, lett styrkende yoga og yoga for avspenning.

Velkommen med på rolig yoga. Her strever vi ikke, her nyter vi livet.

Maria skal undervise både lørdag og søndag under festivalen, selvfølgelig innenfor elementene YIN og YANG.

 

Yin Yoga -the Quiet Practice (lørdagen)

Vær med og praktiser Yin Yoga med sittende og liggende stillinger som vi holder i 3-5 minutter. Du får tid til å falle til ro i stillhet, og får kjenne roen bre seg i kropp og sinn. Yin-stillingene påvirker energiflyten i kroppen, og gir samtidig også tid og rom for at spenninger får slippe taket.

Yin & Yang Yoga (søndagen)

Her praktiserer vi både solhilsener, krigerstillinger og dype Yin-strekk. Det vil si at du får praktisere både dynamisk, styrkende og stabiliserende yoga, og yoga for avspenning. Yin-stillingene foregår sittende/liggende og kroppen hviler inn i hver stilling i 3-5 minutter. Den dynamiske delen foregår i rolig tempo, her er det styrke og stabilitet i fokus. Du er alltid velkommen til å praktisere slik det passer for kroppen din og tilpasse underveis.

Forrige
Gro Helen er tilbake på Haugesund Yogafestival
Neste
Vi ønsker Vlad velkommen tilbake til Haugesund Yogafestival