Vi ønsker Vlad velkommen tilbake til Haugesund Yogafestival

Vlad er yogainstruktør på Haugesund Aerobic og Treningssenter. Han har praktisert yoga siden 2005 og undervist yoga i de siste 14 årene.

Vlad er mest inspirert av Krishnamacharya Yoga og de moderne stilene som Ashtanga-vinyasa , Yin og Viniyoga.

Yoga for Vlad er et perfekt instrument for selvkunnskap og selvutvikling.  Yoga hjelper å harmonisere kommunikasjon mellom sinn, kropp, pust og underbevissthet. «Vi må ikke bruke kroppen for å komme inn i asana, vi bruker asana for å komme inn i kroppen» 🙂

Vlad vil på festivalen ta deg gjennom en Deep Flow Yoga. Dette er en rolig praksis med full fordypning i en bevisst sinnstilstand. Harmonisk synkronisering av pusten oppnås i asanas og overganger mellom dem. Klassiske yogastillinger er arrangert i en slik sekvens som gir en balansert tilstand av musklene og en dyp pumping av energi gjennom hele kroppen. Klassen består av øvelser for å forberede kroppen, statiske asanas, kompenserende stillinger og meditasjonskomponenter.

Sekvensen av asanas er designet med vekt på spinal helse og milde effekter på hofteleddene. Spesiell oppmerksomhet i timene rettes mot ergonomiske aspekter i alle stillinger og tilsvarer et av yogaens grunnleggende prinsipper, formulert som «sthira-sukham-asanam» (sterk, stødig og stabil).

Denne timen er ideell for både nybegynnere og erfarne yogier.

Mer om festivalen:
Forrige
«One slow yogi» kommer til Haugesund Yogafestival
Neste
Kari Waka vil lede deg gjennom øvelser med fokus på bindevevet