Vi ønsker Vlad velkommen tilbake til Haugesund Yogafestival

Vlad er yogainstruktør på Haugesund Aerobic og Treningssenter. Han har praktisert yoga siden 2005 og undervist yoga i de siste 14 årene.

Vlad er mest inspirert av Krishnamacharya Yoga og de moderne stilene som Ashtanga-vinyasa , Yin og Viniyoga.

Yoga for Vlad er et perfekt instrument for selvkunnskap og selvutvikling.  Yoga hjelper å harmonisere kommunikasjon mellom sinn, kropp, pust og underbevissthet. «Vi må ikke bruke kroppen for å komme inn i asana, vi bruker asana for å komme inn i kroppen» 🙂

Vlad vil på festivalen ta deg gjennom en Deep Flow Yoga. Dette er en rolig praksis med full fordypning i en bevisst sinnstilstand. Harmonisk synkronisering av pusten oppnås i asanas og overganger mellom dem. Klassiske yogastillinger er arrangert i en slik sekvens som gir en balansert tilstand av musklene og en dyp pumping av energi gjennom hele kroppen. Klassen består av øvelser for å forberede kroppen, statiske asanas, kompenserende stillinger og meditasjonskomponenter.

Sekvensen av asanas er designet med vekt på spinal helse og milde effekter på hofteleddene. Spesiell oppmerksomhet i timene rettes mot ergonomiske aspekter i alle stillinger og tilsvarer et av yogaens grunnleggende prinsipper, formulert som «sthira-sukham-asanam» (sterk, stødig og stabil).

Denne timen er ideell for både nybegynnere og erfarne yogier.

Forrige
«One slow yogi» kommer til Haugesund Yogafestival
Neste
Kari Waka vil lede deg gjennom øvelser med fokus på bindevevet