Aina vil presentere deg for flere elementer innen yoga på festivalen

Aina er grunnlegger og driver av Solhuset, senter for yoga og meditasjon. Hun er en kjent aktør i yogamiljøet. Aina har etter hvert en lang og bred erfaring og har undervist de fleste grupper fra barn i barnehage og skole, folk med sykdom og skader, til idrettsfolk og ulike bedrifter. Hun underviser alt fra Ashtanga Vinyasa, Aerial Yoga, meditasjon og mer myke og restorative yoga typer. I tillegg til å drive et yogastudio som tilbyr et variert program får de jevnlig besøk av gjestelærere både fra inn- og utland. Solhuset er også et sted for velvære behandlinger da Aina som Hud-og fotterapeut har tilbudt sine tjenester i over 25 år.

Aina vil lede deg gjennom en kreativ og funksjonell Vinyasa klasse tilpasset et bredt publikum. En funksjonell og kreativ sekvens basert på elementene og de fundamentale yogastillingene. Klassen er tilpasset et bredt publikum med rom for modifikasjoner, men også mer avanserte variasjoner. Inneholder en fast serie av asanas satt sammen med musikk (nada yoga), mantra, mudras, japa, ulike fokus, pusteøvelser og meditasjoner.

Mer om festivalen:
Forrige
Bhajans med Rita og Stian
Neste
Kundalini yoga med Marie