Kundalini yoga med Marie

I år vil du igjen treffe Marie og hennes smilende vesen. Marie er sertifisert lærer i Kundalini yoga, Yin yoga, fordypning i meditasjon og yoga for indre organer. Hun har undervist i nærmere 10 år og er også utdannet massør.

Marie vil lede deg gjennom en Kundalini yoga klasse på lørdagen. Kundalini yoga blir ofte kalt “yoga av bevissthet.” Det primære målet med Kundalini yoga er å vekke kundalini-energien som ligger i ryggraden ved hjelp av pusteøvelser, fysiske stillinger, chanting og meditasjon. Denne gangen vil Marie lede deg gjennom et sett som heter “Basic spinal energy». Øvelsene som er satt sammen gjør veldig godt for ryggen og er fint å gjøre før meditasjon. Settet gjøres sittende med fin avspenning etterpå. Marie vil også lede dere gjennom meditasjon for hjertet. Klassen passer både for nye og mer erfarne yogautøvere.

Forrige
Aina vil presentere deg for flere elementer innen yoga på festivalen
Neste
Elin Frafjord vil undervise Iyengar yoga på festivalen