Eva Cudrio kommer på årets yogafestival

Det er en glede å informere om at siste tilskudd på programmet er Eva, som skal holde to klasser for oss på søndagen på yogafestivalen!

Eva sin lidenskap er å inspirere folk til å sette av tid til seg selv i livet sitt. Hun har jobbet med stressmestring, selvutvikling og energiarbeid i over 20 år gjennom ulike former for samtaleterapi, og som lærer i meditasjon, qigong og meditativ dans. Hun har egen praksis her i Haugesund samtidig som hun holder kurs og retreater ulike steder i Norge og i utlandet. Eva har vært elev av qigongmester Pierre Marleau i over 20 år. I tillegg har hun fordypet seg i 5 Rytmer og Movement medicine. Hun er også utdannet gestaltterapeut og har en mastergrad fra Norges idrettshøgskole.

 

Meditativ dans – å komme hjem.

I denne timen som er inspirert av prinsipper fra 5. rytmer og Movement medicine har vi fokus på tilstedeværelse og å komme hjem til oss selv. Vi begynner rolig og bruker tid på å få en dypere kontakt innover. Etter hvert beveger vi oss til ulike rytmer og kvaliteter i musikken som kjennes rett for hver enkelt. Det blir litt veiledning underveis, spesielt i den første delen av timen for å hjelpe deg til å holde fokus og få kontakt med hele deg.

Dette kan bli en herlig, frigjørende time som vil gi deg en god start på dagen.

Qigong – erfare energi og flyt.

Qigong er et kraftfullt helbredende og balanserende verktøy for kropp og sinn, vi kan gjerne kalle det for kinesernes yoga. Vi gjør myke meditative bevegelser som stimulerer energiflyten i kroppen og i denne timen vil du erfare nettopp dette. Vi har fokus på flyt, ro og tilstedeværelse. Vi begynner timen med en meditasjon.

Forrige
Elin Frafjord vil undervise Iyengar yoga på festivalen
Neste
Du kan sikre deg flere god biter under yogafestivalen