Du kan sikre deg flere god biter under yogafestivalen

Begge dager under festivalen vil du inne på «språkverket» på Gamle Slaktehuset finne stands med både utstyr, klær, mat, hygieneartikler og accessories. Det er lov og la seg friste, og nyte gleden av å unne seg noe fint!

Maria Djoenne har de siste 11 årene jobbet med yoga på fulltid. Men før yogaen tok over var detfashion og mote som var hennes verden. Maria har studert klesdesign i Danmark og Italia, jobbet som designer, kostymør og som stylist, i mange år. Under lockdown i 2020 ble symaskinene hentet fremigjen, og siden da har klær og design vokst seg større og større. Med hovedvekt på kimonojakker og vesker, jobber Maria nå like mye med klær som med yoga. Under Haugesund Yogafestival kan du både delta på hennes yogaklasser, og se en liten del av hennes kolleksjon som også vil være for salg under helgen. Du kan lese mer om Maria her.

 

Monica Taule vil denne helgen ta med seg en del av sin skatter fra butikken Sommmerfuglen (lokalisert i Kristiansand), hit til Haugesund Yogafestival. Sommerfuglen tilbyr en rekke håndlagde varer av høy kvalitet som er produsert på en bærekraftig måte i det landet det er produsert i.

Hvert produkt forteller en historie, og ved å kjøpe dem støtter du arbeidet til lokale gründere og frivillige organisasjoner i land som Sør-Afrika, Eswatini (tidligere Swaziland), Bali og India.

Du kan lese mer om Sommerfuglen her.

 

 

 

Eivasoaps drives av to relativt lokale damer, Vanja fra Sandve, og Eileen på Hommersåk. De deler ideer og tips og en felles lidenskap for å skape naturlige og økologiske produkter til kropp og hjem. Alle såpene er 100% naturlige og inneholder vegetabilske oljer, vegetabilsk smør fra bl.a kokos, kakao, Shea og mango. Duft og farge er fra eteriske oljer og planteriket. Noen farger kan blekne litt i fargen etterhvert pga sin naturlige opprinnelse. «Vi bruker bevisst oljer som har gode egenskaper i forhold til hud og alle oljene har egenskaper som bl.a kan virke inflammasjons dempende, mykgjørende og tilføre huden næring i form av vitaminer, mineraler og fettsyrer. Vi bruker alltid minst 5 % overfetting, dvs frittflytende/ overskytende oljer for ekstra mykgjørende og pleiende effekt.»

 

 

Kombucha Mama har vært med oss siden oppstarten av festivalen, og vil også i år ha en egen stand med sine hjemmelagde, fermenterte produkter. Som navnet tilsier vil du kunne kjøpe kombucha i flere smaker, samt andre spennende produkter og tilbehør.

 

 

 

Festivaldeltaker eller ei, her vil vi virkelig anbefale deg å ta en titt i løpet av helgen!

Mer om festivalen:
Forrige
Eva Cudrio kommer på årets yogafestival