Restorative yoga- via en reise gjennom chakraene

Sentrum Yoga, Haraldsgata 87
Dato: 23. februar
Kl: Kl. 17.00-19.30
Instruktør: Trude Meling
Trenger du å senke skuldrene og vende fokuset innover?
I denne workshopen har vi fokus på å finstemme kroppen innenfra via en reise gjennom chakraene. Ordet chakra kommer fra sanskrit og kan oversettes til “energihjul”. Ifølge filosofien kan chakraene påvirke kroppen både fysisk og psykisk og vi vil denne kvelden bruke dette systemet til å utforske koblingen mellom fysiske fornemmelser, tanker og følelser. Du inviteres til å legge fra deg alle forventninger og møte det som kommer uten kritikk og ønske om å endre, men heller med kjærlighet og omsorg.
Vi bruker restorative yoga stillinger, pranayama (pusteøvelser) og avslappende musikk for å oppnå mest mulig hvile. Stillingene holdes fra 5-20 minutter og for at du skal ha det så behagelig som mulig, bruker vi mye utstyr som ullmatter, tepper, blokker og bolstere. Du kan oppnå en hvile effekt som kan være bedre enn ved søvn.
Workshopen krever ingen forkunnskap, og passer også godt for deg som er ny til yoga. Vi har alt av utstyr. Vi åpner dørene en halv time før – kom gjerne tidlig og kos deg med en kopp te før praksisen starter.
Velkommen til en workshop hvor du forhåpentligvis kan gi slipp på stress og spenninger som ligger i kroppen og møte våren med ny energi 🧡
Minimum 6 påmeldte.
Pris: Kr. 350,- for måneds abonnenter hos Sentrum Yoga (ta kontakt før bestilling)
Pris for andre: kr. 450,-
Kr. 450 (abonnenter hos Sentrum Yoga betaler kr. 350,-)