Sound healing konsert

Sentrum Yoga, Haraldsgata 87
Dato: 29. september
Kl: 19.00-20.15
Instruktør: Runi og Nathalie
Velkommen til en opplevelse av musikk!
Det blir en aften som vil bestå av meditasjon, melodi, healende frekvenser og lyder som gjør underverker for både kropp og sjel. I løpet av denne kvelden vil du oppleve ett kreativt spekter av improvisasjon, sanskrit mantras, saksofon, synth, bansuri og harpe -sydd sammen til en unik konsert. Runi er også Overtone-sanger, og vil her bruke overtoner i både musikalske innslag og som ren lydhealing med toning av frekvenser som publikum trenger. Med hans partner Nathalie, har de begge en en sterk intensjon om å heale, frigjøre og inspirere.
𝐎𝐦 𝐑𝐮𝐧𝐢:
En unik multimusiker! Han er både sanger og spiller en lang rekke instrumenter som bl.a; Piano/Synth, Saksofon, Gitar, Sitar, Bansuri og Tablas. Han har i mange år produsert sin egen musikk og legger sjelen sin i den spirituelle delen av musikken. Utenom å være musikk, er Runi en anerkjent Healer, og holder kurs i Healing/Lyd-Healing, Tantra, Yoga, Kampkunst og Fasting/Pranic Living.
𝐎𝐦 𝐍𝐚𝐭𝐡𝐚𝐥𝐢𝐞:
En fersk musiker som har igjennom deres forhold blitt oppmuntret til å finne sitt eget musikalske utrykk. De siste årene har hun oppdaget veien til sang og harpe. Nathalie underviser Yoga, Tantra og finner stor inspirasjon i å fordype seg i kvinnens syklus. Hun har også tatt Reiki Master grad hos Runi.
Sammen har de en sjelden karisma og tilstedeværelse.
NB! minimum 10 påmeldte.
333,-