Lindy Svendsen

Instruktør og innehaver

Lindy Svendsen er sertifisert Vinyasa Yoga lærer fra Mysore og Aerial Yoga lærer hos Katharina Rinn. Hun fullførte Barneyoga lærerutdannelsen i 2019, ved Oslo Yoga. Lindy startet sin yoga praksis i 2012, og har undervist yoga siden 2016. Hun har på sin reise kurset seg videre i yoga feltet innen teknikk og anatomi. Ved siden av den daglige yoga praksisen har hun også praktisert acroyoga, også kjent som partneryoga.

Hun har en bachelor i sosionom, og har jobbet mange år innen barnevern og sosialt arbeid før hun for fullt begynte å satse på yoga i 2018. Lidenskapen for yoga har brakt henne til flere workshops, kurs og yoga festivaler i inn- og utland, for å fordype kunnskapen i egen praksis.

“Å være instruktør gir meg gleden av å tilføre noe godt hos andre. Jeg har en stor fascinasjon av den anatomiske kroppen både med sine muligheter og begrensninger, og ser stor verdi av å ha en praksis som både styrker, stabiliserer og myker opp. Mine timer gir rom for utfoldelse og mestring, og jeg ønsker at alle skal føle en tilstedeværelse i egen kropp, sinn og pust. Jeg vektlegger fokus på teknikk, pust og bevegelse i en oppfriskende praksis.”

 

 

Trude Meling

Instruktør og innehaver

Trude Meling fant interessen for yoga i 20 årene og har de siste 10 årene gått dypere inn i praksisen. Hun begynte å kurse seg som yogalærer i 2016. Før hun hun startet opp Sentrum Yoga sammen med Lindy Svendsen har hun undervist på Solhuset, Haugesund Aerobic Senter og Vicy.

Trude har sin hoved sertifisering gjennom YogaWorks. og er sertifisert i yin yoga (Ina Løvdal Yin Yang Yoga Instituttet og  Cecilie Roubaud) I tillegg er hun sertifisert som  barneyogalærer via Oslo Yoga. Hun underviser også klassen Spiritual Warrior fra yogaretningen Jivamuktu Yoga. Trudes hovdefokus retter seg mot de mer rolige yogaformene som yin yoga og restorative yoga. Hun er opptatt av hvordan yoga kan bidra til å redusere stress og livsstil sykdommer i et samfunn med høyt tempo. 

Trude har en bachelor i markedsføring. Hun har variert arbeidserfaring blant annet innenfor områder som  prosjektledelse, markedsføring og salg. Årene før hun valgte å satse for fullt på yogaen jobbet hun på Nav. Hun jobbet med veiledning ungdom og voksne, og var etter hvert en del av Nav Marked Nord Rogaland. 

«I mine timer blir du utfordret til å være tilstede i øyeblikket og lytte til din egen kropp. Noen ganger vil jeg også be deg holde tilbake. Jeg ønsker å skape en varm og trygg atmosfære, og har fokus på å gi tydelige og enkle instruksjoner. Er opptatt av yogaen skal tilpasses din kropp og ikke omvendt. Forhåpentligvis kan jeg veilede deg til å legge fra deg hverdagen, få en pust i bakken og bli bedre kjent med deg selv, din kropp og pust»

Sissel Mannsåker

Instruktør

Sissel er sertifisert Core Strength Vinyasa yoga lærer og har undervist yoga siden 2018. Hun har vært gruppetime instruktør på treningssenter siden 2017. (Styrke, pilates, zumba/dans)

Sissel er utdannet elektronikk ingeniør og har mange års erfaring fra IT bransjen, hovedsakelig med programmering. Yoga gjør underverker for hennes rygg, nakke og skuldre, som tidligere verket, etter mange år med stillesittende arbeid foran pc. Yoga har blitt en lidenskap, og hun deltar stadig på kurs for å lære mer. Dans og reiser er også store interesser.

 «Jeg vil at alle skal føle seg vel og ha mestringsfølelse på mine yoga timer. Fokus er på funksjon fremfor utseende. Ta deg tid til å lytte til kroppen og gjør det som kjennes bra for deg. Ved å prioritere din helse og velvære, bygger du styrke og balanse for kropp og sjel.»

Core Strength Vinyasa yoga teacher training, 200H-RYT, 2019

Yin Yoga: Bernie Clark – online kurs og bok, 2019-20

Certified Yoga Shred® teacher, 2019

Grunnutdanning Aerial Yoga 25 timer, Solhuset, 2019

Online yoga teacher training, Sadie Nardini, 2018

Yin yoga teacher training – Myofascial release, MyoYin and Spine Anatomy, med Franziska Gottschlich, 60 timer, 2020

Yin Yogada, 30 timer, 2020

Kari Waka

Instruktør

Kari Waka stiftet bekjentskap med yoga allerede på 80 tallet, men det
var ikke før 1999 hun fant sin første yogalærer Bjørg hos Liv og
Lyst. Siden det har hun praktisert yoga regelmessig og begynte etter
hvert som yogalærer hos Solhuset i 2013.

I 2016 startet hun Kawayoga og åpnet eget studio i 2017. Siden 2016 har
hun også vært yogalærer for Back in the Ring i Haugesund, et gratis
tilbud for rusavhengige som ønsker et ”comeback” i livet. Hun er erfaringskonsulent i Mestringsenteret i Helse Fonna og underviser yoga i mestringskurser. Der har hun også tatt kurs i Helsepedagogikk i læring og mestring av kronisk sykdom.

Kari har Sertifisering i Ashtanga vinyasayoga hos Alexander Medin, Yin
og restorative yogasertifisering hos Ulrica Nordberg og er utdannet
Dragedans/yin-yangyoga instruktør. Høsten 2020 fullførte hun også sin Slings Myofasciatraining teacher advanced level, Fordypning i Restoration and Vitality for the Female Pelvis.

Kari praktiserer yoga daglig og finner i det styrken til å møte livets
opp og nedturer.

Ine Meling

Instruktør barneyoga

Ine jobber i barnehage og har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Hun tar for tiden en etterutdanning ved AOF Fagskole, “Barn med særskilt behov” Der jobber hun med å se nærmere på hvordan hun som fagarbeider kan bidra til at en barnegruppe får utviklet selvfølelse gjennom felles opplevelser i yoga samlinger. 

Ine er en kreativ og fargerik person som har stor lidenskap for barn og deres utvikling. Hun elsker å ha yoga og samlinger, hvor hun gjerne bruker både sang, utkledning og dukker. Hun har selv praktisert yoga over flere år. Den gleden hun selv har fått på matta ønsket hun å videreføre til barn. Hun er sertifisert barne yoga lærer fra Oslo Yoga og er også kurset i eventyryoga (Anita Berge Alveslottet) samt barneyoga gjennom Tove Iren Kvanmo, Nordstjerna barneyoga.  

Ine er opptatt av at yoga for barn skal være på barns premisser og ønsker at yoga for denne gruppen først og fremst skal være å ha det gøy. Ine har yoga jevnlig i barnehagen hvor hun jobber. Hun har også yoga på diverse arenaer som blant annet Gamle Slaktehuset på vegne av Sentrum Yoga. 

Meny