Lindy Svendsen

Instruktør og innehaver

Lindy Svendsen er sertifisert Vinyasa og Aerial Yoga lærer, og har undervist yoga siden 2016. Hun fullførte Barneyoga lærerutdannelsen i 2019, ved Oslo Yoga. Lindy startet sin yoga praksis i 2012. Ved siden av den daglige yoga praksisen, har hun også praktisert acroyoga, også kjent som partneryoga.

Hun har en bachelor i sosionom, og har jobbet mange år innen barnevern og sosialt arbeid før hun for fullt begynte å satse på yoga i 2018. Lidenskapen for yoga har brakt henne til flere workshops, kurs og yoga festivaler i inn- og utland, for å fordype kunnskapen i egen praksis.

“Å være instruktør gir meg gleden av å tilføre noe godt  hos andre. Mine timer gir rom for utfoldelse og mestring, og jeg ønsker at alle skal føle en tilstedeværelse i egen kropp, sinn og pust. Jeg vektlegger fokus på teknikk, pust og bevegelse i en oppfriskende praksis.”

Aerial Yoga Teacher Training, Yogawings,  Katharina Rinn, 80H, 2016

Forkurs Anatomi og fysiologi, Tunsberg, 2017

Samyak Yoga Mysore Teacher Training, 200H-RYT, 2018

Sertifisering Barneyogaleder Oslo Yoga (3-6 år, 7-9 år og barn med spesielle behov) 42 timer, 2019

Kurs i ansiktsmassasje, Trygg Terapi, Kärstin Trygg, 8 timer, 2019

Vinyasa Yoga Technique Course, 40-Hour, 2019

Yoga Anatomy Training, 20-Hour, 2020

Trude Meling

Instruktør og innehaver

Trude Meling er sertifisert Vinyasa og Yin yoga lærer, og har undervist yoga siden 2016. Hun fullførte Barneyoga lærerutdannelse i 2019 ved Oslo Yoga.

Trude har en bachelor i markedsføring, samt videreutdanning innenfor ledelse og psykologi. Hun har variert arbeidserfaring innen områder som prosjektledelse, markedsføring og salg. Årene før hun valgte å satse for fullt på yogaen jobbet hun innen sosialt arbeid.  Arbeidsoppgavene var da blant annet veiledning av ungdom og voksne.

Interessen for yoga startet i begynnelsen av 20 årene, og har de siste 10 årene blitt en viktig del av hennes livsstil. Hun er lidenskapelig opptatt av yoga og meditasjon, og er en aktiv deltager på kurs og arrangementer for å opprettholde kunnskap og praksis.

«I mine timer blir du utfordret til å være tilstede i øyeblikket og lytte til din egen kropp. Noen ganger vil jeg også be deg holde tilbake. Jeg ønsker å skape en varm og trygg atmosfære, og er opptatt av yogaen skal tilpasses din kropp og ikke omvendt . Forhåpentligvis kan jeg veilede deg til å legge fra deg hverdagen, få en pust i bakken og bli bedre kjent med deg selv, din kropp og pust»

YogaWorks Teacher Training Jenny Aurthur, 200H-RYT, 2016

Yin Yoga Teacher Training, Eight Treasures Yoga, Cecile Roubaud, 50H-RYT, 2017

Yin Yoga lærerutdanning, Yin Yang Yogaakademiet, Ina Løvdal, 75H-RYT, 2017

Eventyryoga, Alveslottet Dukketeater og Ashtanga, 20 timer, 2018

Grunnutdanning Aerial Yoga 25 timer, Lindy Svendsen og Aina Haugen, 2018

Sertifisering Barneyogaleder Oslo Yoga (3-6 år, 7-9 år og barn med spesielle behov) 42 timer, 2019

Kurs i massasje av nakke, skulder og rygg, Trygg Terapi, Kärstin Trygg 14 timer, 2018

Kurs i ansiktsmassasje, Trygg Terapi, Kärstin Trygg, 8 timer, 2019

Sissel Mannsåker

Instruktør

Sissel er sertifisert Core Strength Vinyasa yoga lærer og har undervist yoga siden 2018. Hun har vært gruppetime instruktør på treningssenter siden 2017. (Styrke, pilates, zumba/dans)

Sissel er utdannet elektronikk ingeniør og har mange års erfaring fra IT bransjen, hovedsakelig med programmering. Yoga gjør underverker for hennes rygg, nakke og skuldre, som tidligere verket, etter mange år med stillesittende arbeid foran pc. Yoga har blitt en lidenskap, og hun deltar stadig på kurs for å lære mer. Dans og reiser er også store interesser.

 «Jeg vil at alle skal føle seg vel og ha mestringsfølelse på mine yoga timer. Fokus er på funksjon fremfor utseende. Ta deg tid til å lytte til kroppen og gjør det som kjennes bra for deg. Ved å prioritere din helse og velvære, bygger du styrke og balanse for kropp og sjel.»

Core Strength Vinyasa yoga teacher training, 200H-RYT, 2019

Yin Yoga: Bernie Clark – online kurs og bok, 2019-20

Certified Yoga Shred® teacher, 2019

Grunnutdanning Aerial Yoga 25 timer, Solhuset, 2019

Online yoga teacher training, Sadie Nardini, 2018

Yin yoga teacher training – Myofascial release, MyoYin and Spine Anatomy, med Franziska Gottschlich, 60 timer, 2020

Yin Yogada, 30 timer, 2020

Kari Waka

Instruktør

Kari Waka stiftet bekjentskap med yoga allerede på 80 tallet, men det
var ikke før 1999 hun fant sin første yogalærer Bjørg hos Liv og
Lyst. Siden det har hun praktisert yoga regelmessig og begynte etter
hvert som yogalærer hos Solhuset i 2013.

I 2016 startet hun Kawayoga og åpnet eget studio i 2017. Siden 2016 har
hun også vært yogalærer for Back in the Ring i Haugesund, et gratis
tilbud for rusavhengige som ønsker et ”comeback” i livet.

Kari har Sertifisering i Ashtanga vinyasayoga hos Alexander Medin, Yin
og restorative yogasertifisering hos Ulrica Nordberg og er utdannet
Dragedans/yin-yangyoga instruktør. Høsten 2020 fullførte hun også sin Slings Myofasciatraining teacher advanced level(540H).

Kari praktiserer yoga daglig og finner i det styrken til å møte livets
opp og nedturer.

Lisbeth Spies

Instruktør

Lisbeth har praktisert yoga i ca 10 år. Høsten 2020 ble hun sertifisert Multistyle yogalærer (RYT200) fra Axelsons i Oslo, samt Yogabody breathing coach(15H). Hun har undervist yoga siden desember 2019. Hun er selv gründer og driver av Raadet, og har en bachelor innen markedsføring og økonomi. Hun har tidligere jobbet som leder for ulike selskaper i Oslo og i Haugesund. I tillegg er hun utdannet innen NLP Coaching.

Lisbeth er opptatt av å balansere dynamisk bevegelse med rolige og mer statiske «tøye» øvelser. Det skal gi en følelse av å ha jobbet fysisk, men også en følelse av smidighet og ro. Pusteøvelser blir derfor også en viktig del av selve yoga praksisen. Lisbeth vil guide deg inn i en meditativ tilstand hvor fokuset kun er det som skjer på matten. Følelsen etterpå er forhåpentligvis mer balansert, et roligere sinn og en styrket kropp.

Ine Meling

Instruktør barneyoga

Ine jobber i barnehage og har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. For tiden tar hun etterutdanning ved AOF, Fagskole Barn med særskilt behov. Ine er en kreativ og fargerik person som har stor lidenskap for barn og deres utvikling. Hun elsker å ha samlinger, hvor hun gjerne bruker både sang, utkledning og dukker. Hun har selv praktisert yoga over flere år. Den gleden hun selv har fått på matta ønsket hun å videreføre til barn. Hun deltok derfor på kurs i eventyryoga og har siste året hatt barneyoga i forskjellige barnehager.

I september 2019 startet hun sin barneyogalærer utdannelse hos Oslo Yoga. Hun har gjennomført første av tre samlinger, yoga for barn mellom 3 og 6 år. Ines egenskaper og interesser gjør at hun ofte bruker eventyr og historier når hun skal formidle yoga til barn. Hun er opptatt av at yoga for barn skal være på barns premisser og ønsker at yoga for denne gruppen først og fremst skal være å ha det gøy.

Barneyogaleder, 3-6 år, Oslo Yoga, 14 timer 2019

Eventyryoga, Alveslottet Dukketeater og Ashtanga, 20 timer, 2018

Barne og ungdomsarbeider, 2015

Eventyryoga, Alveslottet Dukketeater, 3 timer

Fortell med meg, Den magiske samlingsstunden og Lekelyst, Fantasifantasten

Skattekisten og Dukketeater, Alveslottet Dukketeater

Kommunikasjon med tegnstøtte, Bergen Kommune, 7,5 time 2012

Diverse kurs hos PPT avd. Autisme, Bergen kommune, 2011

Meny