Hva vi tilbyr

Sentrum Yoga er i hovedsak et drop-in studio med en variert timeplan innen rolige og dynamiske yogaklasser. Det betyr at du selv kan bestemme hvilke klasser du ønsker å delta på. Du forplikter deg altså ikke til en bestemt klasse, men deltar på de klassene du ønsker. Vi har forhånds booking og foretrekker at en helst melder seg på hver klasse i forkant. En variert timeplan byr på klasser  både for deg som er relativt ny til yoga, og deg som har erfaring. Du finner vår timeplan i linken under, klikk deg gjerne inn på klassen for å lese en beskrivelse om innhold.

Foruten om drop-in klasser, vil du jevnlig finne kurs innen varierte tema.

Også barn har stort utbytte av yoga og meditasjon. La barn lære yoga for å styrke egen selvfølelse og få bedre kontakt med seg selv i en travel hverdag. Yoga kan i tillegg til å gi barna fysisk aktivitet bidra til økt livsmestring og bedre balanse i kropp og sinn. 

Sentrum Yoga holder jevnlig Familieyoga, samt egne kurs for barn. Vi tar også oppdrag i barnehage og skole. Det kan være enkeltoppdrag eller kurs over en bestemt tidsperiode. Vi tilbyr også kursing og veiledning av personale som ønsker å bruke yoga som en del av det pedagogiske arbeidet på avdelingen eller i klassen.

Er du interessert i hva yoga kan gjøre for dine ansatte eller kolleger?

Sentrum Yoga tilbyr yoga for bedrifter slik at dere kan styrke bedriftens viktigste ressurser, nemlig menneskene. Ansatte som trives og har en god helse er også effektive ansatte.

Kom gjerne til vårt studio, evt kan vi komme til dere. Vi legger opp til timer som passer naturlig inn i deres arbeidsdag, og kan ha økt fra 15 til 75 minutter. Det er ikke nødvendig med erfaring og vi kan tilby både fysisk krevende yoga og mer rolig restorative yoga med fokus på tilstedeværelse. Bedriftsyoga kan gjøres på stol og stående om det er vanskelig å legge til rette for bruk av matter. Aktuelle steder er møterom, kantine etc.

Vi kan sette opp yoga som helseforebyggende tiltak gjennom hele året, kurs over kortere periode, foredrag eller teambuilding.

Noen gevinster som kan oppnås ved bedriftsyoga:

  • Fokuserte ansatte
  • Lavere sykefravær
  • Reduksjon av smerter i kroppen. Eksempel rygg, hodepine, nakke, skuldre etc.
  • Bedre søvn
  • Mindre stress
  • Økt velvære m.m.

Vi tilbyr også bedriftsrabatt på våre faste klasser etter avtale.

Hvis du er helt ny til yoga og ikke føler deg helt trygg til å delta på gruppetimer er privattimer en fin måte å komme i gang på. Det kan også være fint for deg som gjerne står litt fast i praksisen og ønsker å gå mer i dybden i de forskjellige stillingene. Vi tilbyr privattimer for en enkelt time, eller for en kortere eller lengre periode. Du vil få individuell veiledning som er tilpasset dine ønsker og behov. Privattimer kan gjøres en til en, evnt duo. Vi setter opp et program som er tilpasset dine ønsker.

Ved å velge privattimer får du en yogalærers fulle fokus og kan få mye ut av kort tid. Vi hjelper deg med å komme i gang med egen praksis, om du vil gjøre yoga hjemme selv eller kombinere med gruppetimer hos et yogastudio eller treningssenter. Kanskje du har en fysisk skade eller ønsker bedre balanse i kropp og sinn. Er du ny til yoga kan det være en fin måte å bli introdusert til forskjellige yogastiler og få en bedre oversikt over hva yoga er og hva som passer best for deg. Ta kontakt for å avtale tid samt avklare ønsker og behov.

Pris: 60 min kr.800 (duo kr. 1000)
Pakketilbud: 3 x 60 min kr.2.200 (duo kr. 2.600)
Pakketilbud: 5 x 60 min kr.3.500 (duo kr. 3.900)

Planlegger du et arrangement?

Enten det er bursdag, utdrikningslag eller en spesiell anledning der du vil samle sammen venner eller kollegaer, vil vi gjerne ta del i dagen og skreddersy et program som kan gi deg en god opplevelse og et minne for livet! Arrangementet kan holdes i vårt studio, eller der du ønsker.

Eksempler på hva vi har gjort tidligere:

  • Avslappende yoga med ansiktsmassasje
  • En lekende og dynamisk yoga med fokus på mestring og glede
  • Yoga i hengekøyer kombinert med en flyvende massasje
  • Kombinert klasse med hengekøyer og yoga på matte

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder, og flere velger å komme tilbake i andre anledninger. Kontakt oss for en uforpliktende prat og tilbud.

Ønsker du å sette opp et eget arrangement eller benytte våre lokaler til private tilstelninger? Våre lokaler har et stort rom med god takhøyde og naturlig lys, gang, bad, kjøkken og egen terrasse.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Lene Christin Thu er sertifisert AromaTouch behandler og yogalærer, og tilbyr nå behandlinger hos Sentrum Yoga.
AromaTouch er en mild massasjeform med terapeutisk rene eteriske oljer som hjelper kroppen tilbake i homeostase. Den virker beroligende på nervesystemet og kan ha en positiv effekt ved betennelser, smerter og anspenthet, og gi økt energi og velvære i kropp og sinn. Behandlingen virker stress reduserende og støtter immunsystemets naturlige funksjon.
Pris: 850,- for 60 min.
Ta direkte kontakt med Lene Christin på mobil 93088590 eller mail lenechristin.thu@gmail.com for spørsmål eller henvendelser.
«Jeg gleder meg til å høre fra deg. Hjertelig velkommen.»