Haugesund Yogafestival

5 års jubileum for Haugesund Yogafestival!
Det er nå 5 år siden vi holdt første yogafestival i Haugesund! Vi begynte med en dag i 2020, før vi raskt utvidet til 2 dagers festival fra 2021. I år vil vi feire jubileum med å holde yogafestival i 3 dager fra 20.-22. september!
Festivalen vil være både på Gamle Slaktehuset og i Sentrum Yoga sine lokaler i Haraldsgata 87. Det vil bli et variert program innen yoga og meditasjon, fra morgen til tidlig kveld.
Nå har vi lagt ut et begrenset antall «Early Bird» billetter for festivalpass til en hyggelig pris; first come- first serve!
Vi vil etterhvert begynne å introdusere årets instruktører og spennende nyheter underveis, så her er det bare å glede seg og sette av datoen i kalenderen! Følg med videre!

 

Visjonen til Haugesund Yogafestival er å skape et inkluderende fellesskap og en tilhørighet innen  yoga, meditasjon og bevegelse. Festivalen skal være en feiring som er tilgjengelig både for de som er godt kjent med yoga og for de som har lite erfaring. I tillegg til lokale instruktører kommer det også instruktører utenbys fra. Det vil bli hyggelige overraskelser underveis og vi ser frem til en festdag hvor kropp, sinn og sjel står i fokus. Dette blir en helg du ikke vil gå glipp av!
Haugesund Yogafestival er en intim og koselig festival med begrenset antall plasser, så vær rask å sikre deg billetter!

Neste års yogafestival er under planlegging!

Hold deg oppdatert på nyheter ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Årets yogafestival er under planlegging!

Hold deg oppdatert på hva som skjer på festivalen ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Nyheter