5 års jubileum for Haugesund Yogafestival!

Årets Yogafestival finner sted 20., 21. og 22. september 2024!

Det er nå 5 år siden vi holdt første yogafestival i Haugesund! Vi begynte med en dag i 2020, før vi raskt utvidet til 2 dagers festival fra 2021. I år vil vi feire jubileum med å holde yogafestival i 3 dager fra 20.-22. september!

Festivalen vil være både på Gamle Slaktehuset og i Sentrum Yoga sine lokaler.

Det vil bli et variert program med dyktige instruktører både fra distriktet og utenbys, og vi garanterer en helg som kommer til å sette sine fine spor i hukommelses banken. Unn deg en helg alene, ta med deg en god venn eller din kjære, og nyt denne helgen sammen med andre som også deler samme glede og lidenskap for både yoga, meditasjon og bevegelse.

Nå har vi lagt ut et begrenset antall «Early Bird» billetter for hele helgen til en hyggelig pris; first come- first serve!

Vi vil etterhvert begynne å introdusere årets instruktører, så er du glad i yoga, meditasjon, pust og bevegelse må du definitivt sette av datoene kalenderen!

Mer om festivalen:
Neste
Vi ønsker Elin Frafjord velkommen til årets Yogafestival!