Vakre toner fra antikke syngeboller og egen stemme med Mari Tougu

Det blir et gledelig gjensyn med Mari Tougu, etter at hun inviterte til fullt hus under fjordårets Yogafestival og ga deltakerne en euforisk opplevelse de sent vil glemme. I år kommer hun tilbake, og tar igjen med seg sine antikke syngeboller datert helt tilbake fra 1850.

Mari er en av Haugesunds mest erfarne terapeuter med over 25 års erfaring som både underviser og terapeut. Som enhetsterapeut og musikkterapeut har Mari holdt seg faglig oppdatert og videreutdannet seg ved siden av sin praksis. Hun har også over tid bygget opp en svært omfattende samling av antikke terapeutiske klangskåler og andre musikkinstrumenter. Disse bruker hun daglig sammen med toning i sin praksis med grupper og individuelle klienter.  Meditasjon står sentralt i hennes yrkesutøvelse. Mari holder til i Haraldsgata 203, andre etasje, Haugesund. Mer info kan du finne på hennes FB-side Manu Enhetsterapi.

Mari vil gi deg en økt med fokus på «INDRE RO med tibetanske klangskåler og stemme»

Kropp, sinn og ånd samstemmes gjennom klangskålenes klangbilde og toner nærer sjelen. Det komplekse klangbildet fra de svært sjeldne, antikke tibetanske klangskålene hjelper deg med å samstemme din indre og ytre verden. Følelsen av ro og harmoni brer seg og blir forsterket gjennom toner fra Maris vakre stemme. Bli omfavnet og båret i lydens favn, der klangen leder veien i en meditasjonsreise hvor nye dører åpner seg. 

«Jeg gleder meg til Haugesund yogafestival i september!»

Mer om festivalen:
Forrige
Yoga og pilates med Ida Victoria Rullestad
Neste
Sang, musikk og kreative rytmer med Bhajans!