«De Tibetanske Ritene» med Tove Rullestad på Haugesund Yogafestival

Tove jobber innen helse i Tysvær kommune og har vært yogalærer i tre år. Hun har gjennomført Grunnutdanning yoga, Yin yoga og er begynt å ta utdanning i restorative yoga. Alle kurs med læremester Maria Djønne/One Slow Yogi og Gro Helen Lindtner Vik i Hearth Yoga (grunnutdanningen).

Tove og hennes datter Ida Victoria Rullestad startet og driver Nedstrand yoga sammen. De holder yoga klasser på Nedstrand kystkultursenter og på en platting ved sjøen om sommeren. De har sammen arrangert yoga helger i huset deres på Nedstrand og på Utstein Kloster hotell.

«I mine første møter med yoga så jeg på yoga som en måte å trene på. Jeg ønsket å finne mer ro i livet, men det tok lang tid før jeg fant roen som jeg søkte. Etter å ha praktisert yoga jevnlig og ved å ta yogalærerutdanning har jeg funnet mer ro og tilstedeværelse i kroppen. I dag er yoga blitt en måte å øve på livet på, ved å bli mer dynamisk i kroppen blir jeg mer dynamisk i sinnet. Gleder meg til å delta og å bidra på årets yogafestival!»

De tibetanske ritene – en god start på dagen!
Velkommen til en klasse med rolig, dynamisk og enkel yoga. Klassen vil inneholde tre deler; en rolig del der vi samles om tilstedeværelse og ro. I den dynamiske delen vil vi praktisere de tibetanske ritene; enkle øvelser som forener styrke, fleksibilitet og utholdenhet for kropp og sinn. Ritene kan inspirere til en daglig praksis. Etter den dynamiske delen skal vi roe ned i yin yoga med lang avspenning.

Mer om festivalen:
Forrige
Sang, musikk og kreative rytmer med Bhajans!