Soft Flow Yoga med Vlad Korostel

Vlad har vært med oss siden første året, og med sin fengende musikk og farger har han undervist for fullt hus på Yogafestivalen. Vlad er yogainstruktør på Haugesund Aerobic og Treningssenter. Han har selv praktisert yoga siden 2005, og undervist yoga de siste 15 årene. Vlad er mest inspirert av Krishnamacharya Yoga og de moderne stilene som Ashtanga-vinyasa , Yin og Viniyoga.

Yoga for Vlad er et perfekt instrument for selvinnsikt og selvutvikling. Yoga hjelper å harmonisere kommunikasjon mellom sinn, kropp, pust og underbevissthet. «Vi må ikke bruke kroppen for å komme inn i asana, vi bruker asana for å komme inn i kroppen» 🙂

Soft Flow Yoga er en rolig og balansert yoga variant med fokus på pust, konsentrasjon, koordinasjon og balansen. Klassiske yoga-øvelser og stillinger er lagt i en spesiell sekvens som hjelper å få en harmonisk og balansert tilstand på fysisk og psykisk nivå. Klassen består av forberedende øvelser, før vi går inn i elementene av klassiske asanaer som utføres mer «soft flow». Praksisen roes ned med en avspennende del mot slutten. Alle øvelser og stillinger passer for praktiserende med alle nivå. Klassen kan være en god intro for dem som prøver yoga første gang.

Mer om festivalen:
Forrige
Latteryoga med Irene Halseid
Neste
Kundalini yoga med Aud Amiti Myhre