Tvist deg til ny energi med Brit Lise Steinkjellå

Brit Lise brenner for en bedre folkehelse. Hun er opptatt av å ha en uhøytidelig tilnærming til yoga og gjøre det lekent og tilgjengelig for alle som ønsker. Brit Lise er utdannet innen Vinyasa, yin og gravidyoga og er innehaver av Hibnes Yoga på Karmøy. Hun er opptatt av at vi lytter til kroppen og at vi som mennesker er mer enn bare den fysiske kroppen. Yoga hjelper å gjøre kroppen sterkere, smidigere og ha en bedre balanse både fysisk, emosjonelt og mentalt.

Er du klar for å oppdage kraften i vridninger? Brit Lise vil undervise en vinyasa-klasse med fokus på vridninger og Manipura chakra. Designet for å gi deg ny energi, forbedre stamina og styrke ryggsøylen gjennom rotasjoner.

  • Dypere rotasjoner for en sunn ryggsøyle
  • Økt personlig viljestyrke og bearbeidelse av følelser
  • Bedre fordøyelse og et sunt selvbilde

Manipura chakra, kjent som vårt kraftsenter, hjelper deg med å finne og styrke din indre vilje og besluttsomhet. Denne klassen er perfekt for deg som ønsker å balansere energien i kroppen og styrke både kropp og sinn.

Mer om festivalen:
Forrige
«De Tibetanske Ritene» med Tove Rullestad på Haugesund Yogafestival
Neste
Latteryoga med Irene Halseid