Kundalini yoga med Aud Amiti Myhre

Aud er internasjonalt sertifisert lærer i Kundaliniyoga, nivå 2 og Kundaliniyogaterapeut gjennom «Kundalini Medicine» der en bruker Ayurveda, Kinesisk medisin, Kundaliniyoga, pust og meditasjon i terapeutisk øyemed. Hun er forfatter av boken «Kundalinikraft – Gi deg selv tillatelse til å leve et fritt og feminint liv», som er en bok om å finne tilbake til ditt autentiske lys, livskraft, og indre ro. Der får du også tilgang til videoer gjennom QR- koder, hvor hun viser yogaøvelser, pusteteknikker og meditasjoner. Aud sine tilbud er: onlinekurs, online yogatimer, online yogaportal, retreats og yogahelger i inn- og utland, og yogatimer på Stord. Du finner henne på amitiyoga.no og som amitiyoga på Instagram og Facebook.
«Det viktigste jeg formidler på mine yogatimer er å lytte til deg selv slik at du kan høyne din bevissthet og komme inn i din autentiske kjerne. «
«Strålende hjertekraft»
I denne yogatimen får du virkelig oppleve Kundaliniyoga med alle dens virkningsfulle elementer. Vi gjør spesifikke øvelser for hjertechakraet og bruker pusteteknikker, mantra og mudra(håndbevegelser) for å oppnå en ønsket effekt. Vi vil åpne opp hjertesenteret vårt både for å kunne komme i kontakt med kjærlighetsenergien og gleden ta imot all overfloden som finnes. Mot slutten ligger vi i dyp hvile i 11 minutter og avslutter med en vakker meditasjon som forsterker hele opplevelsen.
Mer om festivalen:
Forrige
Soft Flow Yoga med Vlad Korostel
Neste
Dragedans og Slings myofascial training med Kari Waka