Yoga og pilates med Ida Victoria Rullestad

Ida Victoria er 34 år og bor i Bergen. Hun tilbringer mye tid i vakre Rogaland der hun har familien sin. Hun er yogalærer på Tid for Yoga i Bergen, og har undervist pilates i ti år på treningssenter. Hun har vært yogalærer i tre år, og gjennomførte grunnutdanning yoga (200 timer), Yin yoga og Dragedans med læremester Maria Djønne/One Slow Yogi.
Ida Victoria og hennes mor startet og driver Nedstrand yoga sammen. Der holder de timer ute ved sjøen når været tillater det, og arrangerer helgeopphold på nydelige Nedstrand.
«Først var yoga en måte å bli sterk og myk på. Gode strekk, tøy og bøy. Etter hvert lærte jeg å sette pris på stillheten i timene, og kunne komme bedre i kontakt med det som skjedde på innsiden. Det var som om det ble skapt flere rom inni meg, eller som om jeg oppdaget dem på nytt. I dag er yoga blitt en måte å møte livet på, og jeg tar den med meg i alt jeg gjør. Yoga gjør meg glad! Den gir meg energi, kraft og glede, et fokusert sinn og et dypere tilstedeværelse i livet mitt. I mine timer har jeg fokus på ro og tilstedeværelse. Styrke og ro er noe vi har inneboende i oss, det er ikke noe vi trenger å hente utenfra. Jeg tror stillheten vi søker alltid finnes i oss dersom vi tør roe ned og lytte inn. På samme måte som kreftene vi trenger alltid finnes i oss. Når vi er rolige er vi ofte veldig sterke også.»
Ida Victoria skal på festivalen undervise i yoga og Pilates. I enkle og effektive øvelser for rygg og kjernemuskulatur styrker vi kroppen, og lander deretter i gode strekkende stillinger og lang avspenning for å mykne opp kroppen og gi slipp.
Mer om festivalen:
Forrige
Vi ønsker Elin Frafjord velkommen til årets Yogafestival!