Sang, musikk og kreative rytmer med Bhajans!

Til alle dere som har spurt og som sitter igjen med fjorårets gledelige minner fra Bhajans, ja, de kommer tilbake også i år!

Rita og Stian har holdt jevnlige bhajans/kirtan i Kristiansand siden sommeren 2017. De spiller fast på Emijoly yoga senter i Kristiansand. Stian har tilbrakt 10 vintre i India og er som en utømmelig skattekiste av mantramelodier. Rita kom første gang i kontakt med mantrasang da hun reiste rundt i verden på nitti-tallet.

«Våre bhajans er åpne for hvem som helst som vil være med å synge med oss. Vi tiltrekker oss også mange ulike mennesker som har bidratt musikalsk opp gjennom årene. Vi er superglad og takknemlige for Hajrudin som har spilt med oss i flere år nå, han ekspanderer stadig innen handpan, tromming og rasler. Vi elsker å skape musikk sammen med mennesker! Med en leken tilnærming som også inkluderer bevegelse/ dans, improvisasjon og det å stadig lære nye instrumenter og måter å bruke stemmen på.»

Rita, Stian og Hajrudin ønsker velkommen til Bhajans/ Kirtan. Dette er en praksis der hvem som helst kan være med å synge; lavt eller av full hals, lytte, bare slappe av eller danse like no one’s watching! Vi chanter enkle mantraer som åpner våre hjerter og løfter oss, forbinder oss med hverandre, fyller oss med varme, lys og energi. Velkommen til en frigjørende opplevelse!  Vi innleder og avslutter med ulike former for meditasjon. (Guidet/ stille/ lydbad). Du vil nok også treffe Bhajans på en improvisert økt hvor det blir både musikk og instrumenter blandet med yin yoga. I fjor holdt de Bhajans for fullt hus på Yogafestivalen så dette er definitivt verdt å få med seg!

Så spørsmålet er nå, kommer du på årets festival? Billetter finner du her:

https://app.acuityscheduling.com/schedule/3d4aa25b/?appointmentTypeIds[]=26530021

 

Mer om festivalen:
Forrige
Vakre toner fra antikke syngeboller og egen stemme med Mari Tougu
Neste
«De Tibetanske Ritene» med Tove Rullestad på Haugesund Yogafestival