Vi ønsker Elin Frafjord velkommen til årets Yogafestival!

Elin var med på fjorårets festival og holdt to inspirerende yogaklasser for oss, og i år vil hun igjen undervise i sin hoved retning- Iyengar yoga.

Elin er sertifisert Iyengaryoga lærer. Yoga har vært hennes levebrød siden hun begynte å undervise i 2007. Hun startet å praktisere i 2005 og tok sin første Teacher training i USA i 2007. Det var da innen vinyasa yoga. I 2010 startet hun på sin utdanning innen Iyengaryoga i Danmark. Grunnutdannelsen tar 3 år. Bestod assesment høsten 2013 i Gøteborg.

Elin drev yogastudioet IyengarYogaCentrum i Stavanger fra 2019-2024.

“I undervisningen har jeg fokus på teknikk og sekvensering, som er en viktig del av Iyengaryoga. Gjennom å fokusere på den fysiske kroppen i stillingene(asanas) så trener man opp fokus og tilstedeværelse, og det vil da etterhvert bli lettere å være tilstede og holde fokus i en mer subtil og avansert praksis som pranayama og stillesittende meditasjon (i Iyengaryoga starter man først med pranayama praksis etter en har praktisert asanas i to år)

Min egen praksis varierer fra å jobbe med det jeg kjenner jeg trenger den dagen til å jobbe mer med langsiktige behov/mål. Det viktigste for meg er å rulle ut matten hver dag, ikke hvor lang eller avansert økten blir.”

Det er skikkelig kjekt at Elin kommer tilbake i år, og hun vil holde to Iyengar yoga klasser hos oss på lørdag og søndag under festivalen.

Mer om festivalen:
Forrige
5 års jubileum for Haugesund Yogafestival!
Neste
Yoga og pilates med Ida Victoria Rullestad