Kakaoseremoni med Lene Christin Thu

Lene Christin er utdannet faglærer i dans, yoga og meditasjonslærer, AromaTouch behandler og kakao seremonileder. Hun er en Cacao Practitioner gjennom Keith’s Cacao, et utviklende og støttende fellesskap med likesinnede som sprer glede, visdom og kjærlighet til Keith’s Cacao. Hun underviser yoga ved Heron Treningssenter og hos Sentrum Yoga. I tillegg tilbyr hun AromaTouch behandlinger og kakao seremonier ved Sentrum Yoga. 

Lene Christin Thu har alltid hatt en spesiell interesse for bevegelse og helhetlig helse. Hennes visjon er å spre kunnskap, glede, velvære og inspirasjon til å komme i dypere kontakt med vår sanne natur. Å holde kakaoseremoni, som er det siste hun har utdannet seg i, ønsker hun å dele med dere under årets festival. 

 

Velkommen til en hjerteåpnende kakaoseremoni ved årets Yoga Festival!

Seremoniell kakao er en mild plantemedisin som høyner sensitiviteten til egen kropp, dens språk og visdom, og til din sjel og dens visdom. Det er et verktøy til å komme i kontakt med vår sanne natur og det som ønsker å bli utrykket gjennom nettopp deg. 

Føler du et kall til å prøve det ut så er festivalen en fantastisk mulighet til å gjøre det på.

NB! Til denne klassen tillegges en sum på kr 69,-, som dekker innkjøp av seremoniell kakao. Dette betales direkte til Lene Christin Thu.

Mer om festivalen:
Forrige
Dragedans og Slings myofascial training med Kari Waka
Neste
Gro Helen tar deg gjennom en Vinyasaklasse med temaet «Jala»