Monica Taule guider deg gjennom «Yin & the Five Elements»

Monica har bodd mellom Norge og utland i over 20 år og har sin erfaring med yoga hele veien fra Sør Afrika til India, Bali, Thailand og London. Hun kom tilbake til hjembyen Kristiansand i 2019 hvor hun nå tilbringer sommer-halvåret med å drive sin lille butikk (Sommerfuglen Wonderlust Stories) samtidig som hun underviser yoga.

Yoga er en stor del av Monicas reiser – både i Norge og utland men også generelt på livets reise.  Monica fortsetter å praktisere og dele yoga både i Norge og utland.

For Monica er yoga et anker i livet, et verktøy, og en essensiell del av hverdagen som hjelper henne å komme i kontakt med seg selv, sin sannhet, og det som betyr noe. Yoga handler om balanse og harmoni, og Monica ønsker å bidra til at andre kan oppdage sine egne verktøy og finne sine sannheter, balanse, ro og harmoni i sine liv.

Monica er sertifisert innen Ashtanga Vinyasa, Yin & the Five Elements, og Teen Yoga & Mindfulness.

På Yogafestivalen vil Monica undervise i «Yin & the Five Elements», og  ta med seg en del av butikken sin Sommerfuglen Wonderlust Stories (mer info om dette kommer så gled deg!).

Mer om festivalen:
Forrige
Gro Helen tar deg gjennom en Vinyasaklasse med temaet «Jala»
Neste
Besøk butikken «Sommerfuglen Wonderlust Stories» på Yogafestivalen