Intuitiv dans med Linda Renate Andersen

Linda Renate er sertifisert psykoterapeut med trening i kreativt og terapeutisk indre arbeid, selvutvikling og mindfullness ved IKU/Institutt for kreativ utvikling. Hun har de siste ti årene fordypet seg i en rekke kurs og forløp med forskjellig bevissthets- og energi arbeide, traumeforløsning og nervesystem. Hennes engasjement omhandler den menneskelige psyke, forbindelse kropp, sinn, sjel og gjenetablering av feminin bevissthet, kraft og visdom.

Linda Renate kommer opprinnelig fra Nord Norge og har bodd de siste 21 årene på Haugalandet. Hun er mor til to døtre i ungdommen.

Linda vil på Yogafestivalen invitere til Intuitiv dans og bevegelse.

 

«Intuitiv dans og bevegelse»
er en praksis hvor du hengir deg til deg selv, din kropp og beveger deg fritt med musikken som landskap. Praksisen passer for alle, de som liker å danse, og de som tenker at de ikke er noen danser. Vi legger til sides ideen om hva dans skal være, samt  ‘flink’ og prestasjon. Vi starter med enkle øvelser for jording og kontakt til kropp, før hver og én finner sin rytme til musikken, sine bevegelser og dans.

Intuitiv dans er din egen dans, din reise med deg selv i trygge rammer. Sammen med andre skapes en unik gruppedynamikk. Kom som du er, se hva som skjer. Varmt velkommen 🧡

Mer om festivalen:
Forrige
Besøk butikken «Sommerfuglen Wonderlust Stories» på Yogafestivalen
Neste
AromaTouch behandlinger med Lene Christin Thu under Haugesund Yogafestival