Zen meditasjon med Kåei og Etsudå

Kåei er stifter av og leder Stavanger Zen Sangha i Stavanger. Han har undervist og ledet meditasjoner i mange år, og har trent og studert under 2 forskjellige Zen mestre og skoler. Han er innviet som ZEN lærer innenfor den tantriske og dynamiske koreanske «Rinsai» fra den store mester Seung Sahn Sunim, av hans elev og mester Hyon Gak Sunim. Kåei er også innviet i den japanske Sotozen skolen og har trent med Såzen Osho fra den Norske sotozen ordenen. Kåei stiftet Haugesund Zen Senter som han ledet og underviste i 8 år før han flyttet tilbake til Stavanger i 2023 etter 16 år i Haugesund. Der leder han i dag, og underviser, i Stavanger Zen Sangha.
Etsudå er innviet i den japanske Sotozen skolen av Såzen Osho. Etsudå er i dag leder i Haugesund Zen Senter, hvor han er en av de eldste medlemmene. Han har mange års daglig meditativ praksis bak seg, og mange intense treningsperioder i sesshins ledet av Såzen Osho (retreater), både som deltaker og arrangør. Etsudå har ledet mange fellesmeditasjoner, og har en sterk praksis og forankret nærvær.
I denne timen vil du få et lite innblikk i ZEN praksis, og være med på 2 sentrale og viktige meditasjonsformer- ZEN (mantra) chanting og ZEN sitting. All Zen praksis handler om å våkne opp, om å komme tilbake til det som er våkent, her-nå, til din sanne natur.
Mer om festivalen:
Forrige
Aerial Yoga med Lindy