Margrethe Stokka-Aas vil undervise to Jivamukti yoga klasser

Allerede da Margrethe begynte å praktisere yoga i 2015, visste hun at hun ønsket å gjennomføre Jivamuktis teacher training. Det ble en ashtanga-utdannelse først, i 2016, men i 2017 fullførte hun Jivamukti Teacher Training 300h i India. Deretter fulgte 800h i 2017-2018, og hun avla Advanced Board Exam høsten 2022. I tillegg har Margrethe utdanning innen restorative yoga og yoga nidra. Margrethe underviser ved Jivamukti Yoga Stavanger.

Margrethe vil på Yogafestivalen undervise to klasser for oss; Jivamukti Open 90 og Restore&Renew.

Jivamukti open: Å gi slipp
Klassen konsentrerer seg rundt de fem hindringene (panca klesha) som står i veien for å oppnå yoga, og det er særlig den siste, abhinivesha, vi skal utforske. Klassen er åpen for alle, men det er en fordel med kjennskap til yogasana og vinyasa.
Jivamukti Yoga bygger på fem grunnprinsipp: Ahimsa (ikke-vold), bhakti (hengivenhet), Nada (lyd, dyp lytting), Dhyana (meditasjon) og Sastra (skrift), og disse vil inkorporeres i klassen på ulike måter.
Jivamukti Restore and Renew
Jivamukti restore and renew er en klasse som inkorporerer pust, enkle bevegelser, lengre hold, meditasjon og avspenning for at utøveren skal gi slipp på spenninger i kropp og sinn. Klassen er i stor grad tilgjengelig for alle utøvere og en trenger ikke kjennskap til yogapraksiser fra før.
Det er så utrolig kjekt at Margrethe kommer tilbake til årets Yogafestival, vi gleder oss!

 

Mer om festivalen:
Forrige
Vinyasa yoga med Aina Haugen
Neste
Trude leder deg gjennom Yin yoga, med live musikk fra Bhajans